Hirdetés

Most már tényleg jön a Baldur's Gate 3 Early Access verziója

|

A Larian Studios, ma hosszú bemutatón engedett betekintést a készülő játékába, melyben azt is elárulta, hogy mikor próbálhatja ki először a nagyközönség a Baldur's Gate 3-at.

Hirdetés

Nagyon izgatottan várjuk, hogy mit hoz ki a Larian a Baldur's Gate 3-ból, hiszen a stúdió a Divinity: Original Sin játékokkal megmutatta, hogy képesek remek szerepjátékot készíteni. A D&D alapokon nyugvó, jelenleg is fejlesztés alatt lévő játékuk mai bemutatójában láthattuk, ahogy a BG 3-al még mélyebbre merülünk majd a Forgotten Realms univerzumában, ráadásul azt is megtudtuk, hogy mikor vethetjük bele magunkat először.

Hirdetés

A mai Panel From Hell livestreamben Swen Vincke, Chris Perkins, Adam Smith és a The Game Awards atyja, Geoff Keighley beszélgettek a játékról, miközben egy kicsit el is merültek a Baldur's Gate 3 mechanikáiban. A nemrégiben megjelent D&D kaland, a Descent Into Avernus után játszódik majd a kaland, melyben egy teljes város, Elturel tűnik el a Kilenc Pokol legfelső bugyrában, Avernusban. Ezen eseményeknek nagyon fontos hatása lesz a Larian játékára is, így a sok helyszín közül az egyik például maga Avernus lesz.

Emellett azt is megtudhattuk, hogy a játék szeptember 30-án startol el korai hozzáférésben PC-n és Google Stadián. Swen Vincke a játék creative directora mesélt egy kicsit arról, hogy miket találunk majd ebben az Early Access verzióban. 

A  fajok és kasztok később kerülnek bejelentésre, de azt már most tudjuk, hogy a szeptemberben megjelenő verzióban 5 karaktert választhatunk: Astariont (Elf/Vámpír Rogue), Gale-t (Ember Wizard), Lae'zelt (Githyanki Warrior), Shadowheartot (Fél-Elf Cleric) és Wyllt (Ember Warlock).

A fejlesztők azt ígérték, hogy ahogyan közeledünk a szeptember 30-i megjelenéshez, egyre több infót árulnak el a játékról, ezekről természetesen mi is azonnal beszámolunk nektek, tehát érdemes lehet visszanézni a Baldur's Gate rajongóknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)