Hirdetés

Most már tényleg megérkezett a Terraria utolsó tartalmi frissítése

|

A májusi Journey's End még nem a vég volt, ez már elvileg az.

Hirdetés

Májusban úgy tűnt, hogy a 9 éves Terrariát teljesnek tekintették a fejlesztők és a beszédes nevű Journey's End frissítéssel továbblépnek, hogy a jövőben már csak az esetleges problémákkal kelljen foglalkozniuk. Már a Redditen is búcsúzkodni kezdett a közösség, és nagy hullámokban tértek vissza a befejezésre, ám végül mégsem ezzel az update-tel tettek pontot a tartalmak végére. 

Hirdetés

A stúdió bejelentette, hogy megérkezett a játék "feltehetően" utolsó tartalmi frissítése, amely a Terraria 1.4.1 - Journey's Actual End névre hallgat. A csapat szerint ez magában foglalja az utolsó NPC-t, új achievementeket, rengeteg balance-változtatást, hibajavítást és a régóta kért "stáblistát" is terrariás stílusban. A Re-Logic egy nyúlfarknyi részletet is mutatott belőle, íme: 

Mondanánk, hogy ez már biztosan a legutolsó terrariás tartalomfrissítés, de a fejlesztői leírás nem fogalmazott egyértelműen. Mindenesetre ha eddig kitartottatok a játék mellett, vagy esetleg így a végére jött meg a kedvetek hozzá, akkor mindenképpen csekkoljátok le a Journey's Actual Endet is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)