Hirdetés

Most már tényleg nevetségesen olcsó a Skyrim Anniversary Edition és a Fallout 4

|

Eddig sem értettük, miért ilyen olcsó a Skyrim Anniversary Edition + Fallout 4 G.O.T.Y Bundle, de most még durvábban lefaragtak az árából.

Hirdetés

A napokban körbefutott már a tematikus Facebook-csoportokban, hogy meglehetősen kedvező áron zsákolható be Xbox konzolokra a Skyrim Anniversary Edition + Fallout 4 G.O.T.Y Bundle, mivel mindössze 3200 jó magyar forintot kell fizetünk a teljes pakkért.

A csomagban a The Elder Scrolls V: Skyrim évfordulós kiadása, valamint a Fallout 4 G.O.T.Y található meg minden kapcsolódó DLC-vel. Most viszont még kedvezőbb ajánlat vár bennünket.

Hirdetés

Továbbra sem tudni, hogy a 3200 forintos ár valamiféle hiba, elírás, anomália, vagy alkalmi kedvesség manifesztációja-e, mindenesetre a Microsoft most rácsapott még egy 50%-os leárazást is. Magyarul jelenleg 1600 forintért vásárolható meg a teljes csomag.

A Skyrim Anniversary Editionért egyébként alapesetben 7100, míg a Fallout 4 G.O.T.Y kiadásért 14 000 forintot kellene fizetünk, bár most ezek is akciósak (külön 5680, illetve 4620 forintba kerülnek). Nem túl sok értelme van mondjuk külön-külön megvenni őket, ha ilyen akciót is kínál a Microsoft.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha PC-re szeretnétek mindezt megvásárolni, akkor 3200 forintot kell érte felszabadítanotok a családi költségvetésből - a furcsa árazás tehát itt is él, csak 50%-os akció nincs.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)