Hirdetés

Most még olcsóbb a Windows 10!

|

Sőt, számos egyéb Microsoft szoftveren és csomagon is spórolhatsz Valentin-nap alkalmából!

Hirdetés

Ne feledjétek: vasárnap lesz a szerelmesek ünnepe, amire legalább virággal, csokival, vagy ha mást nem, azzal érdemes készülni, hogy teljes figyelmeteket párotoknak szenteljétek (ezt amúgy virág és csoki mellé is határozottan ajánljuk). A Godeal24 most is a Valentin-napra fűzte fel e heti leárazását, a Valentine's Day Big Sale-t, így van néhány páros ajánlat, amit érdemes megfontolni, ha két PC-n is aktiválnátok a Windows 10-et.

Hirdetés

Valentin-napi ajánlatok - vedd párban, spórolj többet!

Vásárolj féláron - 50% kedvezmény már egy kulcs esetén is az EGD50 kuponkóddal!

Office 2019 és 2016 - 62% kedvezménnyel, ha beváltod az EGD62 kuponkódot

További ajánlatok - a legjobb árak otthoni munkavégzéshez és a mindennapokhoz, 55% kedvezménnyel az EGD55 kuponkóddal!

A vásárlás nagyon gyors és könnyű, számos fizetési mód közül lehet választani, és azonnal megkapjuk a kulcsot e-mailben. Az ajánlatok csak az akció időtartama alatt és a készlet erejéig élnek.

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a GoDeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)