Hirdetés

Most megnézheted, mennyit játszottál 2021-ben PlayStation játékokkal

|

Elkészült az éves összefoglaló, láthatjuk, mennyi időt töltöttünk el PlayStation 4-gyel és PlayStation 5-tel.

Hirdetés

Egyelőre a fejlesztőkön múlik, elárulják-e a játékosoknak, mennyi időt töltöttek el játékaikkal, pedig egyébként méri a PlayStation, különben nem készülhetett volna el a 2021-es összefoglaló sem.  Talán egyszer majd minden címnél láthatjuk, hány percet, órát áldoztunk rá, de még nem jött el ez a kor.

A wrapup.playstation.com oldalon azonban bejelentkezés után mindenki megnézheti, mi volt az öt legtöbbet játszott játéka, összesen hány órát szánt ezen hobbijára, és azt is, hogy a tavalyi nagy PlayStation-újdonságokban milyen eredményeket értek el a világ játékosai.

Hirdetés

Én például 237 órán át használtam PlayStation konzolokat, ebből 183 órát PlayStation 5-tel töltöttem. 102 olyan nap volt, amikor a Sony valamelyik platformját választottam, és összesen 29 különböző címet próbáltam ki. Nem meglepő módon a top 5 játékomból négyről tesztet is írtam: a Call of Duty: Vanguard lett az első 49 órával, az It Takes Two-ba 25 órát, a Returnalbe 24-et, a Ratchet & Clank: Rift Apartba (amiről mazur írt) 17-et, a Death Stranding: Director's Cutba pedig 14-et tettem a rendszer szerint. Összesen 254 trófeát szereztem, de ezek egyike sem volt Platina.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Ti hogy teljesítettetek? Írjátok meg kommentben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)