Hirdetés

Most megszerezheted a Final Fantasy XIV-ben a XV legmenőbb verdáját

|

Aki annak idején kihagyta a lehetőséget, most pótolhatja: mindenki begyűjtheti a Regalia járgányt, amiben Noctis és a haverok lazultak.

Hirdetés

Először 2019-ben kerültek be a Final Fantasy XIV-be a XV-ös tartalmak, de csak limitált ideig voltak elérhetőek, így sokan lecsúsztak a kozmetikai extrákról és a  Regalia Type-G verdáról.

Most, hogy a játékostábor tűkön ülve várja az Endwalker megjelenését, a Square Enix úgy döntött, visszahozza az eseményt a kiegészítő érkezéséig hátralévő időre. Aki be akarja szerezni a járgányt, Noctis haját és a többi apróságot, az szeptember 13-án kezdheti a kalandot.

Hirdetés

Ahhoz, hogy részt vehessetek a mókában szükségetek lesz legalább egy LVL50-es Combat Jobra, és teljesítenetek kell a The Ultimate Weapon sztori küldetést (ez a Realm Reborn vége).

Ha ezek megvannak, akkor irány Ul'dah, ahol Kipih Jakkya rátok bízza majd a The Man in Black című küldetést. A sztoriról nem akarunk sokat mesélni, de egy emlékezetes küldetéssor alatt feloldhattok  pár új cuccot.

Csak a küldetések teljesítésével megnyithattok egy új title-t és egy FFXV stílusú felszerelést. Az esemény során összegyűjthettek még bizonyos tokeneket, melyeket beválthattok zenékre is.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A The Manderville Gold Saucer is új jutalmakkal vár majd. Az FFXIV kaszinójában gyűjthető MGP-vel vásárolhatjátok meg Noctis hajstílusát (20 000 MGP), a Noctis Triple Triad kártyalapot (10 000 MGP), és a főnyereményt, a Regalia Type-G autót (200 000).

Míg a TT lap elérhető egyébként az év minden részében (csak drágábban), addig a többi apróságot az esemény ideje alatt tudjátok csak behúzni.

Ha mindent be akartok szerezni, akkor szükségetek lesz 230 000 MGP-re, ami elsőre soknak tűnhet, de az FFXIV közösség összerakott egy cuki kis infóképet, ami összeszedi nektek, hogy mennyi MGP-t tudtok begyűjteni a napi és heti "forrásokból". Ezek ismeretében már nem lesz olyan nehéz.

A Final Fantasy XIV x Final Fantasy XV esemény szeptember 13-án délelőtt 10-kor kezdődik, és október 18-án délután 5-ig tart.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)