Hirdetés

Most megtudhatjuk, milyen Pókember lenne Rozsomákból

|

Hálóvetőre cserélte adamantium karmait az X-Men legnépszerűbb tagja.

Hirdetés

Két előnye is van annak, hogy a Marvel's Spider-Man PC-re is megjelent. Egyrészt így értelemszerűen azok is megtapasztalhatták, miért ez a legjobb szuperhősös témájú játék az Arkham-széria óta, akik nem rendelkeznek PlayStation 4 vagy PlayStation 5 konzollal, másrészt pedig mióta rászabadult a modderközösség, egymást érik a legkülönfélébb rajongói alkotások.

Aki bírja gyomorral, akár belső nézetből is hálóhintázhat, de annak sincs akadálya, hogy visszaállítsuk Peter Parker eredeti arcvonásait, vagy lecseréljük őt a Muppet Show Brekijére. Most pedig egy újabb modot próbálhatnak ki az érdeklődők, amely Wolverine-t, azaz Rozsomákot csempészi bele az Insomniac Games játékába.

Hirdetés

Tekintettel arra, hogy az említett stúdió által fejlesztett Marvel's Wolverine leghamarabb 2024-ben jelenhet meg (ugyebár a tervek szerint jövőre a Marvel's Spider-Man 2 van soron), egyelőre a Nexus Mods oldalán elérhető mod. Mint az IGN.com videójából is kiderül, kozmetikai módosításról van szó, tehát az alkotó (egy bizonyos maraboe) mindössze Logan modelljével váltotta fel Peter Parkerét.

A hangok, az animációk, és legfőképp a harcrendszer maradt a régi, tehát a Pókemberré lett Rozsomák halálos adamantium karmai csupán dísznek vannak. Egyébként maraboe készített egy másik skint is, ami Logan és egy szimbióta találkozásának eredménye.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)