Hirdetés

Most megtudhatod, a te gépeden hogy fut majd a Werewolf: The Apocalypse - Earthblood

|

A készítők megosztották, milyen lesz a Werewolf: The Apocalypse - Earthblood gépigénye.

Hirdetés

Hamarosan befut a Call of Cthulhu, Space Hulk: Tactics és Blood Bowl játékokról ismert Cyanide újdonsága, a Werewolf: The Apocalypse - Earthblood, ami a World of Darkness világában játszódik, és azt mutatja meg, hogy milyen egy vérfarkas bőrébe bújni.

A játékmenetbe már a minap belekóstolhattunk, viszont óhatatlanul is felmerülhetett az érdeklődők fejében, hogy milyen erős PC kell a szörnymóka gondtalan pörgetéséhez. A válasz nem váratott sokat magára, a játék Epic Games Store-os adatlapjáról már leolvashatóak a rendszerkövetelmények.

Hirdetés

A specifikációk alapján az új Werewolf játékhoz nem kell PC tuning, meglehetősen barátságosak az igényei még az ajánlott kategóriában is. Ez mondjuk nem érhette meglepetésként azokat, akik nyomon követték a legelső gameplay bemutatót, hiszen a látottak nem indokoltak erőművet.

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood gépigény

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood minimum gépigény:

Op. rendszer: Windows 10
Processzor: Intel Core i5-3470 | AMD FX-8370
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 650, 1 GB | AMD Radeon HD 7790, 1 GB
RAM: 4 GB

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood ajánlott gépigény: 

Op. rendszer: Windows 10
Processzor: Intel Core i7-8700 | AMD Ryzen 5 3600X
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 780, 3 GB | AMD Radeon R9 290, 4 GB
RAM: 8 GB

A Werewolf: The Apocalypse - Earthblood megjelenése február 4-én várható PC (Epic Games Store) mellett PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series S/X-re is. Akad olyan, aki meg fog küzdeni vele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)