Hirdetés

Most Mjölnir alakú Xboxot nyerhetsz, ha méltó vagy rá

|

Hamarosan mozikba kerül a Thor: Szerelem és Mennydörgés, a Microsoft pedig egy egészen egyedi Xbox kisorsolásával kedveskedik a rajongóknak.

Hirdetés

Már csak napok vannak hátra és végre bemutatkozik a Thor: Szerelem és Mennydörgés, amit ugyanannak a Taika Waititinek köszönhetünk, aki a nagysikerű Thor: Ragnarök rendezésével teljesen új életet lehelt a kicsit botladozó sorozatba.

Természetesen maximális fordulatszámon pörög a film köré felhúzott marketinggépezet, minek keretében a Microsoft egy igazán különleges meglepetéssel készült a rajongóknak. Méghozzá egy speciális kialakítású Xbox Series X konzollal, amelyet egy szerencsés nyertes haza is vihet majd.

Az Xbox hivatalos Twitter-oldalán jelent meg az a bejegyzés, melyben bemutattak egy teljesen egyedi Xbox Series X konzolt, amelyet úgy alakítottak át, hogy Thor ikonikus kalapácsát idézze fel.

Hirdetés

Nem csak maga a gép kapott egyedi borítást, egy nyelet is illesztettek hozzá a tökéletes illúzió érdekében, bár nem vagyunk benne teljesen biztosak, hogy jó ötlet lenne így emelgetni a konzolt (pörgetni meg aztán végképp, de ha valaki mégis megtenné, az a végeredményről küldjön videót a gso@gamestar.hu címre).

A sorsolásban való részvételhez egyébként nincs más dolgunk, mint bekövetni az oldalt valamint retweetelni a nyereményjátékot, a Microsoft pedig július 21-én felfedi a nyertest. Nektek hogy tetszik, örülnétek egy ilyennek?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)