Hirdetés

Most piszkosul olcsón vehettek meg több A Gyűrűk Ura videojátékot is

|

A Steam komoly kedvezményekkel kínálja a franchise néhány kiváló játékát.

Hirdetés

Csak pár napja számoltunk be róla, hogy a Humble Store tavaszi leárazásainak köszönhetően több kiadó is megnyirbálta az árait, és közöttük volt a Warner Bros. is. A Batman, a F.E.A.R., az Injustice, a LEGO és a Mortal Kombat játékok mellett a listában szerepeltek a Middle-earth részek is.

Már ott is szinte rablásnak tűnt hat euróért lecsapni rájuk fejenként, a Steam azonban ennél is nagyobbat húzott, így az eddigieknél is jóval olcsóbban szerezhetitek be minden idők legjobb A Gyűrűk Ura játékait, ráadásul két LEGO cím is csatlakozott az akcióhoz.

Hirdetés

A Middle-earth: Shadow of Mordor GOTY Edition és a Middle-earth: Shadow of War 3,99 euróért kínálják magukat, utóbbi Definitive Edition kiadása (ami tartalmazza a kiegészítőket is) pedig 4,99 eurót kóstál. Ha mindkettőt egyszerre szereznénk be, akkor még olcsóbban ki lehet jönni, mivel a Middle-earth: The Shadow Bundle csak 6,99 euróba, tehát körülbelül egy mozijegy árába kerül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Peter Jackson trilógiája alapján készült LEGO Lord of the Rings nyolcvan százalékos árcsökkentést kapott, így 3,99 euróért lehet megszerezni, de ugyanennyiért kínálgatja magát a LEGO The Hobbit is, amely az első két A hobbit film (Váratlan utazás, Smaug pusztasága) eseményeit követi. 

Az ajánlatok május 15-ig élnek csak, szóval ha még bármelyik hiányozna a steames gyűjteményetekből, akkor gyorsan csapjatok le rájuk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)