Hirdetés

Most randizós vígjátékkal próbálkoznak a botrányos Gamer Girl fejlesztői

|

A netes társkeresés világába enged bepillantást a Wales Interactive legújabb FMV-játéka, a Five Dates.

Hirdetés

Elég hamar összeszedte magát a walesi gárda a botrányos körülmények között elkaszált Gamer Girl fiaskója után. Vigasztalódhatott egyrészt a kicsit frusztráló Maid of Sker inkább pozitív, mint negatív fogadtatásával, másrészt bizonyára az sem jött rosszul a stúdiónak, hogy az említett horror bekerült az októberi Games with Gold kínálatába. Ráadásul mindjárt itt a csapat következő játéka, amely ismét élőszereplős filmbetétekre épülő interaktív történet.

Hirdetés

Mint arról a Good Gate Mediával közösen készített Five Dates címe is árulkodik, egy londoni fiatalember, bizonyos Vinny randizási kísérleteit egyengethetjük, aki a koronavírus-járvány miatt kénytelen a hagyományos módszerek helyett a digitális térben elvarázsolni a kiszemelt hölgyeket, szám szerint ötöt. Cimborája természetesen igyekszik majd segíteni őt, de végső soron a mi döntéseinken múlik, hogy lesz-e folytatása az első randinak, és kivel sikerül elmélyítenie kapcsolatát. Összesen tíz különböző befejezést kapott a történet, amihez mintegy hét órányi anyagot rögzítettek az alkotók.

A Five Dates november 17-én jelenik meg PC-re és Macre, a későbbiekben pedig PS4-es Xbox One-os és Switches kiadásokra is számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)