Hirdetés

Most te is kipróbálhatod a Company of Heroes 3-at

|

Egy héten keresztül zajlik a Relic stratégiai játékának tesztelése.

Hirdetés

A Company of Heroes 3 legutóbbi fejlesztői naplójának köszönhetően több mint három percen keresztül vizsgálhattuk, hogy milyen lesz a játékmenet: a stratégiai játék egyik legnagyobb újdonságának számító dinamikus kampány, valamint a különböző játékstílusok érvényesülése.

Noha a harmadik rész megjelenése még odébb van, mivel 2022-es dátummal számolnak a fejlesztők, ezért komolyabb betekintést eddig még nem kaphattunk a gameplay-t illetően, viszont a Relic most lehetőséget adott rá, hogy belekóstolhassunk a Company of Heroes 3 egy részébe. 

Hirdetés

Elrajtolt a játék multiplayer pre-alfa tesztje, amit egészen december 7-én (ez egy keddi nap) hajnalig nyüstölhetnek az érdeklődők. Ehhez nem kell mást tenni, mint ingyenesen regisztrálni egy COH Development fiókot, majd összekapcsolni a Steammel. Akik így tesznek, azok négy olasz térképet próbálgathatnak majd az amerikai erőket vagy a Wehrmachtot irányítva, különféle többjátékos módokon keresztül (beleértve a co-op vs. MI-t, a kompetitív PvP-t és a Skirmish vs. MI-t is). 

Ti belevetitek magatokat a korai harcokba vagy megvárjátok a teljes kiadást?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)