Hirdetés

Most te is megmondhatod a Microsoftnak, hogyan tegyék jobbá a PC gaminget

|

Több fps? Kevesebb Windows Store? Egy Windows direkt játékokhoz? Mondd meg te, és lehet, hogy meg is valósul.

Hirdetés

A Microsoft rendszeresen tart ötletbörzéket, ahol nemcsak a cég dolgozói, hanem a játékosok is elmondhatják, milyen újításokat szeretnének látni az egyes termékekben. Most a Windows 10-et fogták meg gamer szemmel.

Hirdetés

Ide kattintva ti is eljuthattok arra az oldalra, ahol bedobhatjátok az ötleteiteket egy nagy kalapba. Hogyan optimalizálják jobban a játékélményt, mit csináljon vagy ne csináljon a Windows játék közben, illetve milyen új feature-öket látnál szívesen? Bármi mehet, a többiek pedig szavazhatnak a legjobb ötletekre.

Hogy aztán végül mit sikerül megvalósítani az itt feldobott ötletekből, az a jövő zenéje, mindenesetre a Microsoft sok jó lépést tett az elmúlt időszakban a gaming terén, csak remélni tudjuk, hogy ez is bejön.

Szerintetek mi lenne a legfontosabb változtatás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)