Hirdetés

Most te is rá fogsz kattanni a Fortnite-ra: MrBeast elképesztő vagyont oszt ki a játékban

|

A világ legnépszerűbb YouTube-videósa összerakott egy versenypályát, aminek legügyesebb játékosa egy taligányi pénzt vihet haza.

Hirdetés

A Fortnite új fejezetének indulásánál már előre belengették MrBeast vendégszereplését, most viszont kiderült az is, hogy a népszerű videósnak egy hétköznapi skincsomagnál komolyabb része lesz a játék új fejezetében. MrBeast ugyanis összeállt az Epic Gamesszel, hogy felépítse a "MrBeast's Extreme Survival Challenge" nevű játékmódot.

Ez gyakorlatilag egy Fortnite akadálypálya, ami nem csak a mókáról és kacagásról szól majd, mivel a tartalomgyártó egy elég jelentős összeget, konkrétan 1 millió dollárt is bedob a bulira. Aki a legjobb pontszámot éri el a Survival Challenge alatt, az elviheti majd a nagyjából 415 millió forintot jelentő nyereményt.

Hirdetés

Az új játékmód már december 13-án, azaz a mai napon elérhetővé válik, de maga a kihívás csak december 17-én lesz éles este 6-tól 9-ig. Aki meg akarja nyerni a pénzt vagy a kihívásban szintén tétként szereplő MrBeast skineket, annak ebben az idősávban kell lepörgetni majd az új játékmódot. Addig persze szabadon gyakorolhatunk majd a Survival Challenge szigeten.

Jimmy Donaldson, azaz MrBeast egyébként is azzal szerezte hírnevét, hogy hatalmas pénzösszegeket osztott ki és tett meg tétnek különböző kihívásokban. Egy ilyen pénzekkel operáló exkluzív Fortnite verseny tehát nem túl meglepő, ha róla van szó.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)