Hirdetés

Most te szavazhatod meg a videojátékos BAFTA 2022-es győztesét

|

Három jól ismert és három visszafogottabb népszerűségű játék száll "harcba" a díjért.

Hirdetés

A British Academy of Film & Television Arts, avagy BAFTA lényegében a brit Oscarnak felel meg, azzal a különbséggel, hogy itt sorozatokat is díjaznak, sőt van videojátékos kategória is. Tavaly a Hades bizonyult a legjobb játéknak, ezzel olyan címeket előzve meg, mint a The Last of Us Part II vagy éppen a Ghost of Tsushima, és az idei jelöltek alapján ezúttal sem sokkal egyértelműbb a mezőny. 

A BAFTA kihirdette, hogy mely játékok esélyesek az év játéka titulusra, a nyertesről azonban a közönség fog dönteni. A szűkített listáról a játékipar szereplőiből álló válogatott csapat döntött.

Hirdetés

Minden tagnak az volt a feladata, hogy kiválasszon hat olyan videojátékot, amik a legjobban rezonáltak világszerte a játékosokkal, a leginkább szórakoztatták őket és a legsikeresebben ragadták meg a fantáziájukat. Végül az alábbiak kerültek az esélyesek közé: 

  • Chicory: A Colorful Tale
  • Deathloop
  • It Takes Two
  • Metroid Dread
  • The Forgotten City
  • Unpacking

Hat játékra lehet tehát szavazni április elsejéig, a győztest pedig április hetedikén fogják kihirdetni a BAFTA Games Awards keretében. Ti melyik alkotásnak ítélnétek oda az év játéka közönségdíjat?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)