Hirdetés

Most teljesen ingyen vetheted bele magad a Ubisoft játékaiba

|

Több mint 100 cím várja a potyázni vágyó érdeklődőket.

Hirdetés

Ahogyan arra számítani lehetett, a Ubisoft minden ágyút előtolt a ma esti Ubisoft Forwardra, és az Assassin's Creed-széria jövőjének szentelt szekció előtt többek közt láthattuk többek a Skull and Bones új gameplay trailerét és a The Division Heartlandet, fejet ugrottunk a Mario + Rabbids: Sparks of Hope-ba, s még a Mythic Quest 3. évadjának kedvcsinálóját is megvillantották.

A franciák viszont egy másik meglepetéssel is készültek: mai naptól kezdve egy teljes hónapon keresztül ingyenesen férhetünk hozzá a kiadó előfizetős játékkatalógusához, a Ubisoft+-hoz.

Hirdetés

Az akció nemcsak a PC-s alapcsomagra, de a Google Stadiát is magába foglaló Multi Acess-konstrukcióra is vonatkozik, így a felhőnek hála akár mobilról is nekieshetünk a gyűjteménynek. A Ubisoft már több mint 100 címet tartalmaz, köztük olyan franchise-okkal, mint az Assassin's Creed, a Far Cry, a Ghost Recon vagy a Watch Dogs.

Ha élni szeretnél az ajánlattal, ide kattintva tudod elindítani a folyamatot (regisztrált Ubisoft-fiók is szükséges). Az ingyenes tesztidőszak október 10-éig tart, ha pedig végül nem mondanád le, akkor csomagtól függően 15 vagy 18 euróért fog megújulni a következő hónapra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)