Hirdetés

Mostantól jobban odafigyel majd a Valhalla frissítéseire a Ubisoft

|

A Ubisoft hallgatott a játékosok visszajelzéseire, melyek szerint több Assassin's Creed Valhalla frissítéssel is gond volt az elmúlt időszakban.

Hirdetés

Kétségtelen, hogy az Assassin's Creed Valhalla az elmúlt néhány epizód közel a legsikeresebb darab, hibátlan játékok azonban nem igazán léteznek (főleg manapság). Ugyan az északi mitológiával átitatott kaland kifejezetten jól sikerült, mostanában többször gond volt abból, hogy egy frissítés nem épp a várt eredményt hozta el a játékosoknak, több dolog romlott el, mint ami megjavult.

A játékosok ezt természetesen mindig jelezték is a kiadó felé, aki szerencsére figyelt a visszajelzésekre. A Ubisoft ezért a mostani, négy hetente megjelenő frissítési ciklust átütemezi, mostantól öt hetente érkezik majd nagy frissítés az aktuális Assassin's Creed epizódhoz.

Hirdetés

A Ubisoft blogbejegyzésében ez olvasható:

"A közösségünk a szíve mindennek, amit csinálunk és mindig arra törekszünk, hogy a legjobbat nyújtsuk nektek. (...) Észrevettük, hogy mostanában nem minden kiemelt frissítés hozta az általatok elvártakat, vagy azt a szintet, amit képviselni szeretnénk."

A fejlesztő közösségi fóruma egy hatalmas listában tömörít minden ismert hibát, hogy azt a fejlesztők lassan, de biztosan kijavíthassák. Ha esetleg elakadtatok valahol a Valhalla történetében, érdemes ránézni, nem biztos, hogy nálatok van a hiba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)