Hirdetés

Mostantól külön is elérhető a Marvel's Spider-Man Remastered

|

Az Insomniac Games felturbózott játékát a jelek szerint már különálló címként is be lehet szerezni.

Hirdetés

A PlayStation 5 egyik nyitocímeként debütált ősszel a Marvel's Spider-Man stand-alone kiegészítője, amiben a játékosok már egy másik hálószövő szuperhőst, Miles Moralest irányíthatnak. Ráadásul az Insomniac Games még Peter Parker 2018-as kalandját is elhozta nekünk új generációs látványvilággal megfűszerezve, amihez többféle módon is hozzájuthatnak a rajongók, de külön nem lehetett megvásárolni a megjelenéskor.

Hirdetés

Ez végül csak megváltozott, ugyanis megjelent a PS Store kínálatában a Marvel's Spider-Man Remastered, amit PS5-re vásárolhatnak meg a játékosok 39,99 dollárért. Habár fontos megjegyezni, hogy ez összességében rosszabb ajánlat, mint a Marvel's Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition, amivel ugyebár az új és a 2018-as, felújított kalandot is megkapjuk.

Ráadásul a jelek szerint nem is lehet külön megvásárolni a remasterelt kiadást, ha már rendelkezünk az eredeti játékkal és a szezonbérlettel, bár ez utóbbi jó eséllyel szimpla hiba is lehet a Sony részéről, szóval nem kizárható, hogy hamarosan újabb fejlemények történnek az ügyben.

Szerintetek egyébként jó munkát végzett az Insomniac Games a 2018-as játék felújításával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)