Hirdetés

Mostantól sokkal olcsóbban játszható az Outriders PC-n is

|

Bekerült az Xbox Game Pass for PC kínálatába a Square Enix gondozásában megjelent Outriders.

Hirdetés

Megkapta legújabb frissítését az Outriders, a People Can Fly játék pedig jó okkal bővült egy közel 5GB-os tapasszal: most élesedett ugyanis a cross-play támogatás, melynek hála a Steamen és a Microsoft Store-on keresztül megvásárolt játékok tulajdonosai immár együtt is irthatják a gaz ellent. 

Mindezzel párhuzamosan pedig az Outriders bekerült a Xbox Game Pass for PC felhozatalába, minimális havidíjért cserébe tehát immár ez a játék is szabadon pörgethető úgy, hogy nem kell érte a teljes vételárat kicsengetni PC-n sem.

Hirdetés

Az Outriders anno nem nyerte el mindenki tetszését, de mi a szerkesztőségben kifejezetten szerettük, áprilisban publikált tesztünkben részletesen elmeséltem, hogy miért. Ha eddig még nem tettetek vele próbált, és PC-s Game Pass-előfizetők vagytok, akkor most mindenképpen érdemes lesz ránézni, és elvinni egy próbakörre.

A People Can Fly tervei szerint egyébként hamarosan a Stadia verzió is megkapja a cross-play támogatást, erre valamikor november folyamán lesz érdemes számítani a következő nagyobb frissítéssel együtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)