Hirdetés

Jön a Mortal Kombat 11: Aftermath, ami folytatja az MK11 sztoriját

|

Érkezik vele Fujin, Sheeva, meg a Robotzsaru.

Hirdetés

Mivel tavaly jelent meg a Mortal Kombat 11, nem vártuk, hogy idén a karaktereket tartalmazó DLC-ken kívül bármi egyebet kapunk, de a NetherRealm egy újdonsággal próbálkozik: egy teljes értékű, sztorifókuszú kiegészítővel, ami a Mortal Kombat 11: Aftermath nevet kapta, és amellett, hogy hoz pár új arcot, sokkal többet is nyújt ennél.

Hirdetés

Május 26-án fog megjelenni digitálisan PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, Switchre, valamint Stadiára, és rögtön három karakterrel bővíti a felhozatalt: két régi ismerőssel a szélisten Fujin és a négykarú Sheeva képében, valamint a sorozatban először felbukkanó Robotzsaruval, aki valahogy simán illeszkedik a világba. A történet egyenes folytatása az MK11-ben megismertnek, az időutazó képességekkel felszerelt harcosok a múltba utaznak, hogy megmentsék az Earthrealmet a pusztulástól. Shang Tsungot ismét Cary-Hiroyuki Tagawa alakítja majd, aki a filmben és korábbi visszatérésekor is játszotta őt, a Robotzsaru pedig szintén az eredeti színész, Peter Weller lesz.

A digitálisan debütáló Aftermath önmagában 39,99 eurónak megfelelő összegbe kerül majd, de a Kombat Pack 1 kíséretében 49,99 eurós áron, a két DLC az alapjátékkal együtt pedig 59,99-ért lesz kapható. Az előrendelők skineket kapnak Scorpionhoz, Sub-Zeróhoz és Frosthoz. Érkezik egyébként május 26-án egy ingyenes frissítés is, mely több kedvenc pályát, a pályaelemeket használó fatalityket, és a Friendship kivégzéseket is elhozza a Mortal Kombat 11 minden játékosa számára.

Ti szerettétek az MK11 sztoriját? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)