Hirdetés

Könnyen lehet, hogy 2022-ig kell várnunk a Motive új játékára

|

Az EA-hez tartozó, Jade Raymond által alapított stúdió egy vadonatúj IP-n dolgozik, de nem mostanában fog kiderülni, hogy mi az.

Hirdetés

Ha hihetünk az EA-nek, akkor a Motive Studios játéka egészen forradalmi lesz, és amint az most kiderült, a fejlesztőknek bőven jut idejük majd a projektre, mert csak jó néhány év múlva jelenhet meg az.

Hirdetés

Az EA pénzügyi vezetője, Blake Jorgensen egy konferencia során beszélt a Motive készülő játékáról. Elmondta, hogy a BioWare-féle Anthem még a következő pénzügyi év során, tehát 2019. március 31-ig megjelenik, majd hozzátette, hogy a Motive titkos projektje még nem kapott megjelenési dátumot. Ha figyelembe vesszük a korábbi, 2021-ről szóló pletykákat, akkor az tűnik a legvalószínűbbnek, hogy 2020. áprilisa és 2022. márciusa között érkezhet meg a játék.

Emellett az is kiderült, hogy az Electronic Arts a kutatási és fejlesztési költségvetés 75%-át költi a már meglévő franchise-okra, és mindössze 25%-ot a teljesen új IP-kre, mint az Anthem vagy a Motive játéka.

Ti kíváncsiak vagytok már a Motive Studios új alkotására?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)