Hirdetés

Motocross Madness - jövő héten újraéled a legenda

|

Emlékeztek még a Motocross Madness sorozatra? A Microsoft úgy érezte, muszáj lesz új életet lehelni bele.

Hirdetés

A 2012-es E3-on találkoztunk először az akkor még Avatar Motocross Madness-ként emlegetett alkotással, melyről azon kívül, hogy a Microsoft fejleszti, és az Xbox Live avatarjainkat versenyeztethetjük benne, vajmi keveset tudtunk.

A PlayXBLA blog viszont megosztott néhány részletet az állításuk szerint április tizedikén megjelenő, Xbox Live Arcade exkluzív játékról. Azt ugyan nem tudjuk, mennyibe fog kerülni, de tekintve, hogy kilenc pályát és négy játékmódot (hagyományos, szellemmotor ellen, nyolc fős kompetitív és valami, amit Bike Club néven emlegetnek, és elvileg haverjainkat nem lenyomni kell, hanem velük együtt az élre törni) tartalmaz, olyan 800-1200 pont körüli árra lehet számítani. Őszintén megvallva a Motocross Madness 2 2000 óta élő és változatlan honlapja jobban lázba hozott, mint ez a casual cucc, de kinek mi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)