Hirdetés

MotoGP 15 - javították az Xbox One-os változatot

|

A nemrég megjelent MotoGP 15 Xbox One-on nem volt tökéletes, de már megérkezett a patch, extraként pedig megnézhetitek, mit gondolnak a játékról a valódi versenyzők.

Hirdetés

A Milestone egy aránylag kis csapat, és ennek megfelelően kénytelen néha kompromisszumokat kötni. A MotoGP sorozat aktuális része emiatt tavaly csak PlayStation 4-re jelent meg, a MotoGP 15 viszont már Xbox One-ra is, és habár a rajt nem sikerült problémamentesre, az új patch a hibák többségét kijavítja.

A fejlesztők egyebek mellett növelték a stabilitást, javították a matchmakinget, a letölthető tartalmak online használatát, a ranglistát, illetve fejlesztették a motorok és a versenyzők részletességét, a karcolásokat, koszolódásokat. 

Ezzel nagyjából egyidőben megjelent egy új videó, melyben a Milestone valódi versenyzőkkel készített interjút, akik elmondják, hogy mit gondolnak a saját, játékosok által létrehozott csapatokról, milyen színeket használnának saját csapataiknál, játszanak-e a MotoGP játékokkal, hogyan látják a fizikát, a grafikát, a játék realisztikusságát. Ha nem értenétek, mit mondanak a srácok, kapcsoljátok be a feliratokat, bár néhol abban is maradt egy kis olasz.

Címkék: #motogp 15
Platformok: PC PlayStation 3 PlayStation 4 Xbox 360 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)