Hirdetés

MotoGP 19 - jobb MI-t, ütősebb multit ígér a Milestone

|

Természetesen idén is kapunk új MotoGP játékot, mely a fejlesztők ígérete szerint realisztikusabb lesz, mint elődei.

Hirdetés

Évek óta nem tud kitörni a MotoGP sorozat a középszerűségből, és ez már a legnagyobb rajongókat is egyre jobban bántja. A Milestone figyeli a visszajelzéseket, és idén változtatni akar.

Hirdetés

Június 6-án jelenik meg a MotoGP 19, mely ha szebb nem is lesz, több elemében javul. A mesterséges intelligencia működésén az Orobix nevű céggel együtt igyekeznek javítani, így a gép által irányított motorosok valóságosabban fognak viselkedni. A multi új, dedikált szervereket kap, ami a lag kiküszöbölésében sokat segít. Visszatér a Historical Challenges mód, így ismét újraélhetünk legendás pillanatokat a sportág történelméből, illetve természetesen nagyobb hangsúlyt kap a testreszabás, számos módon átalakíthatjuk a motorosok felszerelését. Bekerül továbbá a FIM Enel MotoE™ World Cup mezőnye is.

A MotoGP 19 PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre lesz elérhető, utóbbi platformon csak valamivel később.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)