Hirdetés

Motort és generációt vált a Call of Duty?

|

Az Infinity Ward vezető fejlesztőmérnökének rezüméje alapján arra következtethetünk, hogy külsőleg megújul a CoD.

Hirdetés

A Quake 3-as alapokon nyugvó IW Engine felett igencsak eljárt az idő, jól látszott ez a tavalyi Modern Warfare 3 - Battlefield 3 összevetésben, s ugyanúgy kiütköznek a különbségek, ha a Black Ops II-t állítjuk a Medal of Honor: Warfighter mellé. Ideje lenne már váltani.



A kedvenc sorozatukat kritikusan szemlélő rajongók nem kis örömére szolgálhat, hogy az Infinity Ward sorait erősítő Andrew Aye rezüméjében az áll, hogy egy új, bejelentés előtt álló címen dolgozik (alulfizetett újságíró legyek, ha nem a Modern Warfare 4 az), ami valamikor 2013-ban jelenik meg. Ez még kevés lenne ahhoz, hogy izgalomba jöjjön az ember, ám ha azt is hozzátesszük, hogy egy új, csúcskategóriás DX11-es kódról van szó, a platformok körében pedig a PC, az Xbox 360 és a PS3 mellett a TBA is szerepel (további várható, jó eséllyel next-gen platformok), máris vonzóbb a leányzó fekvése.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)