Hirdetés

Mount & Blade II: Bannerlord - több mint 20 perces gameplay bemutató érkezett a bétából

|

A szerencsésebbek már próbálgatják a TaleWorlds újdonságát, de azért azok is beleleshetnek a mókába, akik nem jutottak be a tesztre.

Hirdetés

Sajnos elég lassan halad a Mount & Blade II: Bannerlord fejlesztése, de szerencsére azért alakulgat a játék, és elképzelhető, hogy még a mi életünk során megjelenik. A fejlesztők meghívtak néhány rajongót egy kis tesztelésre, a kimaradóknak pedig videóval szeretnék bemutatni, hogy néz ki most a játék.

Hirdetés

A több mint 20 pernyi hosszú anyagban a Bannerlord Skirmish módjába nézhetünk bele, ami tökéletesen bemutatja, nagyjából milyen játékmenetre számíthatunk, ha seregek nélkül, egyedül indulnánk csatába. A sorozat rajongói valószínűleg örülni fognak majd annak, hogy a TaleWorlds nem tért el túlságosan a jól bevált recepttől, és ismét a már korábban megismert módon vagdalkozhatunk a csatatéren. Látszik, hogy van még mit finomítani a játékon, de az irány jónak tűnik, ezért már alig várjuk, hogy még több embert beengedjenek a bétába. Addig is be kell érnünk az olyan videókkal, mint a lentebb látható nyers gameplay bemutató.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)