Hirdetés

A tervezettnél hamarabb ostromolhatunk várat a Mount & Blade II: Bannerlordban

|

A rajongóknak nem kell megvárniuk a hónap utolsó napját, hogy végre meghódíthassák a virtuális csatatereket.

Hirdetés

Már csak egy nagyon kicsit kell várni, és végre valahára minden érdeklődő megnézheti közelebbről a nagyon régóta készülő Mount & Blade II: Bannerlordot. A TaleWorlds egy korábbi bejelentése alapján arra számítottunk, hogy március utolsó napján élesedik a játék a Steamen, de a jelek szerint erre hamarabb sor fog kerülni.

Hirdetés

A csapat nemrég bejelentette, hogy egyetlen nappal előrébb hozza a Bannerlord korai hozzáférésű változatának megjelenését, ami így nem március 31-én nyitja meg kapuit a nagyérdemű előtt, hanem már 30-án, azaz holnap. Az alapokat tekintve egyébként a Bannerlord eléggé hasonlít majd elődjeihez, de természetesen a fejlesztők sok helyen eszközöltek ilyen-olyan változtatásokat, így pedig valószínűleg egy jóval csiszoltabb játékmenettel rendelkező kalandba csöppenhetünk majd bele.

Ti megveszitek majd a Mount & Blade II: Bannerlordot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)