Hirdetés

Mount & Blade II: Bannerlord - ennyit fejlődött a játék motorja

|

Az eredetileg 2016-ra tervezett Mount & Blade II: Bannerlordnak még mindig nincs megjelenési dátuma, azonban a legújabb videó alapján megéri türelemmel lenni.

Hirdetés

A Kingdom Come: Deliverance nem az egyetlen középkori akció-szerepjáték, a TaleWorlds Entertainment is javában készíti a Mount & Blade II: Bannerlordot, amely eredetileg két évvel ezelőtt jelent volna meg, viszont azóta sem készült el. Persze a készítők nem feledkeztek meg róla, szépen halad a fejlesztés, folyamatosan láthatjuk is az eredményét - például a kapitánymódról készült felvételeken. 

Hirdetés

A legújabb videó alapján viszont úgy tűnik, hogy a rajongóknak megéri türelmesen várni rá. A stúdió ezúttal a motor képességeire fókuszál: összehasonlítják, hogy mennyit fejlődött a játék az eltelt idő alatt, a változások pedig igencsak szembeötlőek. A textúrák élesebbek, az árnyékok szebbek, a fények hangsúlyosabbak - összességében minden téren pofásabb a grafika. Íme: 

Amondók vagyunk, hogyha már ennyit fejlődött, akkor nyugodtan dolgozzanak még rajta, amennyit kell, a minőség a fontos. És akkor talán a Mount & Blade II: Bannerlord nem szenved majd annyi hibától a megjelenésekor, mint a Kingdom Come: Deliverance.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)