Hirdetés

Mount & Blade 2: Bannerlord - jön egy új multis mód, amit zárt bétában tesztelhetünk

|

A Mount & Blade 2-ben bemutatkozik a Skirmish, ennek működését szeretné tesztelni a fejlesztőcsapat.

Hirdetés

2012-ben jelentette be a TaleWorlds Entertainment, hogy dolgozik a játékon, de 2011 nyarán kezdte fejleszteni. Most már tényleg nincs nagyon messze a megjelenés.

Hirdetés

Még évet sem mernek ígérni, viszont a játék Steam adatlapját aktívan frissítik. A héten közzétett posztban írtak a Skirmish módról, melyben két hatfős csapat eshet majd egymásnak, és nem segítik őket gép által irányított társak. Három pont elfoglalásáért kell küzdeniük, és amelyik csapat épp kevesebbet birtokol, annak morálja folyamatosan kúszik lejjebb, míg végül teljesen elfogy. A meccs végére két pont eltűnik, ezzel is felpörgetve az eseményeket. A győzelem kulcsa a kommunikáció és a hatékony csapatmunka. Mivel nem akarják a játék alapjait nagyon megbolygatni, a kasztok közti erőkülönbségeket pedig úgy kompenzálják, hogy a gyengébbek többször, az erősebbek kevesebbszer indulhatnak csatába. Minden egységnek lesz egy ára, a játékosok pedig minden karakterválasztásnál költenek a pontjaikból. A körök végén az el nem költött pontok megmaradnak, így akár ezt is be lehet építeni a taktikába.

Ezt a módot fogjuk tudni tesztelni hamarosan egy zárt bétateszt keretében, melynek további részletei egyelőre nem ismertek. Kíváncsian várjuk, hogyan sikerül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)