Hirdetés

Végre megjelenik a Mount & Blade II: Bannerlord (félkészen)

|

A TaleWorlds kitűzte a korai hozzáférésű változat megjelenési dátumát.

Hirdetés

2008 szeptemberében vált elérhetővé az első Mount & Blade, ami a kritikusokat nem nyűgözte le, viszont kialakult egy kitartó rajongótábor körülötte, folyamatosan készültek a modok, és az eladások is jól alakultak. A folytatást még 2012-ben jelentette be a TaleWorlds Entertainment, de csak mostanra sikerült eljutni oda, hogy az expókon többször demózott, már majdnem kész játékot a nagyközönségnek is megmutassák.

Hirdetés

Március 31-én jelenik meg a fejlesztők honlapján, a Steamen és az Epic Games Store-ban, 49,99 eurós áron. A most kiadandó változat tartalmáról a következő hetekben fognak részleteket elárulni.

A teljes játék tartalmaz majd a szabad kalandozás lehetősége mellett egy egyjátékos kampányt, többjátékos módot, kidolgozott, valósághű gazdasági rendszert, és szégyentelenül lehet majd modolni. Hogy ebből mit láthatunk most, és mikorra várhatjuk a teljes csomagot, az még kérdéses. Új trailer sem érkezett, de abból nem lehet baj, ha megnézitek az alábbi, tavaly augusztusban kiadott videót, mellyel bejelentették a korai hozzáféréses változatot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)