Hirdetés

Move Heroes - megjelenési dátum

|

Nyilvánosságra került a PlayStation Move Heroes európai megjelenési dátuma.

Hirdetés

A népszerű PlayStation játékok főszereplőit felvonultató Move játék, a Move Heroes április 25-én jelenik meg Európában. Korábban már nyilvánosságra hozták az egyesült államokbeli megjelenés dátumát, mely április 22-ére  esik.

A PlayStation Move támogatást használó Move Heroes-ban olyan népszerű karakterekkel találkozhatunk, mint Jak és Daxter, Ratchet és Clank, vagy Sly Racoon és Bentley, akikkel hátulnézetből kell a gonoszokat írtani. A Zombie Apocalypse-et is jegyző Nihilistic Software PlayStation 3 exkluziv játéka sok izgalmat ígér, főleg azok számára, akiknek ismerősek a fent említett karakterek, de valószínűleg bárki számára nagy móka lesz, főleg társaságban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)