Hirdetés

[MOVIE] 2007 Oblivionja lesz?

|

Sokan ezell a névvel illetik a Reality Pump által készítgetett Two Worlds-öt. Ebből az ígéretes szerepjátékból érkezett most egy előzetes videó.

Hirdetés

A trailer elején nem könnyű megmondani hogy az Obliviont látjuk-e vagy a Two Words-öt. A távoli látkép után megtekinthetjük a játék világának legkülönbözőbb helyszíneit, és annyit már biztosan datálhatunk hogy a változatosságban már rá is vert az Elder Scrolls sorozat legutóbbi epizódjára. Mint a videóból is látszik a Two Worlds-ben külső nézetből irányítjuk karakterünket. Hősünk kardja hihetetlen tempóban pörög és a harci animációkkal nincsen semmi gond, de a többin még van mit csiszolni. Már csak az a nagy kérdés hogy milyen gép kell a megmozgatásához, de mindezt megtudjuk május 6-án, elvileg ekkor jelenik meg PC-re, az Xbox360 tulajdonosok pedig június 6-án csaphatnak bele a lecsóba.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)