Hirdetés

[MOVIE] Age of Empires 3: The Asian Dynasties rendermozi

|

A múltkori demó révén már betekintést nyerhettetek az Age of Empires harmadik epizódjának második kiegészítőjébe.

Hirdetés

A Microsoft jó érzékkel fektetett pénzt és energiát az Ensemble Studios-ba, mely fejlesztőcsapat alaposan megszolgálta a bizalmat. Az Age of Empires sorozat tagjai a legnépszerűbb és legnagyobb példányszámban elkelt játékok kőzé tartoznak a pc-k történetében. Habár a harmadik installáció nem ért el akkora sikereket, mint elődei, vagy a Mythology címet viselő oldalág, a lelkes rajongók már a második expanziót kapják kézhez. A fejlesztést ezúttal a Rise of Nations, Rise of Legends játékokról ismert Big Huge Games végzi, mivel az Ensemble minden erejével az XBox360-ra érkező Halo Wars-ra koncentrál.
Az előző, kissé soványka indiános kiegészítő után tartalmasabb, a gyarmatosítás korának Ázsiájára fókuszáló bővítmény köti majd le hosszú hetekre a műfaj rajongóit.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)