Hirdetés

[MOVIE] Assassin's Creed - TV SPOT

|

Altair délelőtt még kardpárbajok sokaságát vívta majd pedig a zsurnaliszták és a játékipar szivarozói fejesei viaskodtak.

Hirdetés

Ahogy arról korábban beszámoltunk áll a bál az Assassin's Creed körül, pedig még sem jelent szegény Altair kalandja.

Történt ugyanis, hogy az IGN egyik szerencsés zsurnalisztája egy exkluzív teszt erejéig kapott egy tesztpéldányt a UbiSoft üdvöskéjéből, azonban a cikk elég komoly alázós hangvételt ütött meg, amit egy silány pontozás követett. Valószínűleg Ubiék nem nézték ezt jól szemmel, így rövidebb ideig sikerült eltávolítattni az oldalról az írás nem tetsző részeit.

Ezután jött a a kiadó szembeköpése, ugyanis az IGN pár órával később újra visszatette a cikk cenzúrázott részeit és a gyatra pontszámot is.

A röhejes esetről bővebben Chavalier írását érdemes elolvasnotok, de mielőtt neki esnétek a betűhalmazok összerakásának érdemes meglesni a délelőtti in-game videót, illetve alant a legfrissebb tévéreklámot is.


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)