Hirdetés

[MOVIE] Battlefield 2142

|

Egy feburár közepében megjelent interjúban már elhintettek ezt-azt egy esetleges Battlefield folytatásról, a Battlefield 2142-ről. A PCGamer fórumain úgy fest ezt megerősítették, lévén egyes emberkék már megszerezték Amerika legnagyobb játéklapjának aktuális kiadását - ebben már keményen cikkeznek a játékról. Még jobb, hogy egy animáció is van róla a mellékletükön, ergó nem kizárt, hogy ma már kint lesz a neten :) Ha így lesz, természetesen tőlünk letölthetitek. Még annyit mondanék elöljáróban, hogy elvileg idén ősszel kerül a boltokba. Hát, majd meglátjuk. Update: Hihi, 1 perccel a hír kirakása után már az animáció is meglett :) Itt megtalálható. Update 2: Időközben átcibáltam magunkhoz, hogy egyszerűbb legyen leszedni - úgy vettem észre, hogy kicsit belassult az oldal, lévén nagyon sokan nézik. Ezt az FLV kiterjesztésű videót a VLC Playerrel, vagy a Riva FLV Player-rel tudod lejátszani.

BATTLEFIELD 2142
(Movie - 5,35MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)