Hirdetés

[MOVIE] Beowulf

|

A Forrest Gump rendezője által forgatott Beowulf film alapján a francia Ubisoft készít egy vérgőzös akciójátékot.

Hirdetés

Az óangol epikus költemény, melynek kézirata a 10. századból maradt ránk a legendás harcos Beowulf történetét meséli el. Hősünk egy Grendel nevű szörnyeteggel vív élethalálharcot, aki számos harcos számára jelentette már a végzetet. A küzdelem során Grendel halálosan megsebesül. Beowulfnak ezután Grendel anyjával is szembe kell néznie. A dicső harcos, ki harminc ember erejét tudhatja megáénak, királya halála után elfoglalja a trónt. Büszkesége nem ismer határokat, s elvakultságában egyes egyedül kiáll egy sárkány ellen. Legyőzi, ám ő maga is halálos sebet szerez.
Az Ubisoft tehát a történet alapján készülő film nyomán dolgozik, de szerencsére viszonylag szabad kezet kaptak. Megismerhetjük Beowulf fiatalkorát, hogy miként vált azzá a hőssé, akiről később a legenda szólt.
A pc God of War-jának is nevezett mű a brutális kombókra épülő harc mellett taktikusabb küzdelmeket is kínál, hiszen társainkat, a thánokat mi irányíthatjuk.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)