Hirdetés

[MOVIE] Dark Messah: Elements HD traliler

|

Már korábban beszámoltunk róla, hogy a zseniális Dark Messiah-nak készül az Xbox360-as konverziója, most ennek kaptunk meg az igencsak látványos tralier videóját.

Hirdetés

Az Xbox-osoknak külön jó hír hogy a játék multiplayer részét teljesen újraírták, amit az Ubisoft Sanghaj-nak köszönhetünk. Ők készítették a Splinter Cell Chaos Theory multiplayer részét, illetve a Double Agent és a Rainbow Six: Vegas egyes pályáit is. A videó több akciót ígér, de az alap verziót így is nehéz lesz felülmúlni ebben a tekintetben, az pedig a másik árulkodó tényező, hogy hiába exkluzív átirat Xbox360-ra, a videóban látható jelenetek egytől-egyig megtalálhatóak a PC-s verzióban is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)