Hirdetés

[MOVIE] DIRT: csúsztasd a Buggie-t!

|

Az új Colin McRae-ből egyre több információt kapunk. A DIRT-ben nem csak a szokásos Rally versenyeket próbálhatjuk ki, hanem a salakos pályákon játszodó Buggie futamokba is fejest ugorhatunk.

Hirdetés

A Buggie játékmód főként a csúsztatásra épül, ami mint a videón is látszik nem könnyű dolog, bár lehet csak a teszter volt béna, vagy sak a játék fizikáját próbálta prezentálni. Az minden esetre látszik hogy kihívás bőven lesz a játékban. Nem egy faltól-falig tipusú utcai versenyjáték lesz, hiszen a pálya nagyobb darabjai is mozdíthatóak, rombolhatóak. A futam indításánál látható kamera-rángatós effekt nagyon hasonlít a Test Drive Unlimited-ben látottakhoz. A járművek után húzott porcsóva és kosz nagyon hangulatos, nem véletlenül lett DIRT a játék címe. Egy egész futamot megcsodálhatunk két darabra bontva.







Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)