Hirdetés

[MOVIE] A duó

|

Nem értem, hogy ezeket miért nem az E3 alatt adták ki, miért pont utána. No de mindegy, a lényeg hogy megérkeztek. Nézzük csak mi is akadt most horogra: Az UT2003 folytatásának a bejelentése nagy port kavart, hiszen senki sem számított rá (hiszen az UT nem FIFA vagy NBA). Az eddigi szavak újfent mozgóképi valóságot öltöttek, és megjelent egy újabb Unreal Tournament 2004 ingame movie, melyet leránthattok innen.

Szerintem senkinek sem kell bemutatnom a 2015 névre keresztelt céget. Igen, ők fejlesztették az egyik legjobb 2. VHs FPSt, a MoH:AA-t. Most a legújabb munkájukból, a Men of Valor: Vietnamból érkezett egy filmecske, melyet itt fellelhettek.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)