Hirdetés

[MOVIE] Egy kis Overlordozás

|

Az Overlord megjelenéséről még semmit se tudni, de egyre több információt kapunk a játékról, ami remélhetőleg azt jelenti hogy a készítők a fejlesztés végső stádiumában vannak. Ma egy 10 perces videó érkezett a játékból.

Hirdetés

A videóban a játék első 10 perce látható, amit végig kommentál egy különösen idegesítő hangú kobold(vagy mi). Több külföldi oldal szerint a játék remek de az irányítás valami pocsék, reméljük nincsen igazuk, mert a videó alapján az Overlord egy poénos, érdekes játéknak ígérkezik. Bár én személy szerint még mindig nem értem mi lesz ezen a kihívás hiszen a pályákon minden pont ahol cselekedhetünk valamit, előre meg van jelölve és csak rá kell küldenünk alattvalóinkat. Minden estre a koboldok animációi fergetegesek ahogy elbánnak a birkákkal, tökökkel, farmokkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)