Hirdetés

[MOVIE] Elder Scrolls IV: Oblivion Collector's Edition

|

A Bethesda Software bejelentette, hogy a sokak által várt szerepjáték folytatásuk, a The Elder Scrolls IV: Oblivion két változatban jelenik meg, mint ahogy az mostanában szokás a nagyobb játékok esetében. A Collector's Edition változat különleges DVD csomagolásban kerül majd a boltokba, ami tartalmazza egy, a játékban található fizetőeszközről mintázott Septim replikát, valamint egy 112 oldalas leírást Tamriel birodalmáról. Aztán a vásárlók kapnak egy bónusz DVD-t is, ami tele lesz koncepciós rajzokkal, renderekkel, és játékképekkel, és még sorolhatnám. A lemezt a Thinkfilm vállalat készíti, akik rengeteg TV show és film interaktív DVD-jét tudhatják maguk mögött. Rengeteg anyagot vettek fel a fejlesztők stúdiójában. Minderről egy rövid videót is készítettek, amelyet most akár meg is tekinthettek.

THE ELDER SCROLLS IV: OBLIVION 'MAKING OF'
(Movie - 35,46 MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)