Hirdetés

[MOVIE] Exkluzív Team Fortress 2!!!

|

Ejj, mennyire jó fej gyerek ez a Doug Lombardi. Csak megengedte, hogy lopjak videót ebből a gyöngyszemből!!! :)

Hirdetés

Ippeg egy gyors "pisiszünetet" akartam tartani két gyalázás között, mikor a postafiókomban megjelent Doug Lombardi, a Valve fejlesztőcsapatától érkezett válasza arra a kérdésemre, hogy: "ugyan mi lenne, ha ugyan már ugyan, hogy ugyan kitennék ugyan én most akkor videókat is". Erre ő csak ennyit dobott: "Please feel free to write your impressions, take shots, movies, etc." Vagyis szabad a gazdi! :) Alant néhány képecske, és elkezdtem feltölteni az általam lopott videjókat is. Namármost az van, hogy holnap majd az összesből csinálunk - szerintem mazur mesterrel - egy kis összebeszélgetést is ezekről, és akkor még többet megtudhattok, mint a cikkből, amit a minap írtam. Jó nézést, ja és gyertek játszani mert ez az év multiplayer játéka! :)








Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)