Hirdetés

[MOVIE] Far Cry PC vs. Xbox 360

|

A pár éve megjelent Far Cry című FPS óriási sikereket ért el, amit főként a még mai szemmel is gyönyörű grafikájának köszönhet. Nos, várható volt, hogy a Microsoft is ráteszi a kezét a dologra, s már jó ideje dolgoznak a fejlesztők a játék Xbox 360-as átiratán, melynek a Far Cry Instincts: Predator címet adták. A konzoltulajdonosok március végén örülhetnek majd a ragadozónak. A most kiadott videó azt szemlélteti, hogy mennyit fejlődött a grafikus motor az azóta eltelt idő alatt. Várható volt, hogy sokat, na de ennyit...?!? A nemrég hivatalosan bejelentett Crysis is ugyanerre a motorra épül, és ugyanaz a CryTek csapat hegeszti, a megjelenése azonban még odébb van.

FAR CRY PC VS. XBOX 360
(Movie - 13,30 MB)
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)