Hirdetés

[MOVIE] Gears of War

|

Hosszú idő után egy újabb nagyszerű Epic játék érkezik PC-re, mely címében és alapjaiban sem támaszkodik az Unreal univerzumára.

Hirdetés

Shifty kolléga már beszámolt a Gears of War PC-s verziójának részleteiről. Legyen elég tehát annyi, hogy a bő egyéves várakozásért alaposan kárpótol bennünket az Epic. Hosszabb egyjátékos kampány, új multis játékmód, s akár hiszitek, akár nem, szebb látvány. Ha valakinek gond nélkül futott a Rainbow Six: Vegas, a Medal of Honor: Airbonre, a Bioschok és a Stranglehold, akkor ezzel sem lesz problámája. Ha már a Vegas-nál tartunk, akkor érdemes megemlíteni, hogy az ott megismert nézőpont és fedezékharc köszön vissza a GoW-ban is.

 

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)