[MOVIE] Gears of War E3 2007 Cliffy PC Walkthrough" /> [MOVIE] Gears of War E3 2007 Cliffy PC Walkthrough"/>
Hirdetés

[MOVIE] Gears of War E3 2007 Cliffy PC Walkthrough

|

Az E3 egyik fénypontja, talán a Gears of War PC-s verziójának hivatalos bejelentése volt. Most egy új gameplay videót láthatunk a játékból, amiben számos érdekesset mondanak a fejlesztők.

Hirdetés

Az fejlesztő sok dolgot elmond, de az egyik legfontosabb, hogy megkapjuk a játék pálya szerkesztőjét. Ez azért is jó hír mert így bárki készíthet a játékhoz pályákat, amiket után mindenki ingyen játszhat majd. A pláne az, hogy Xbox360-ra készített pálya csomagokért fizetni kell, más az, hogy ezek hivatalos pakkok, így minőségük is jobb mint a rajongói pályáké. Azt gondolom nem is kell taglalnom, hogy a fejlettebb grafikához pályát készíteni sokkal nagyobb feladat. De inkább nézzük a videót, ami legalább olyan jól néz ki, mint a konzolos változat.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)