Hirdetés

[MOVIE] Ghost Recon: Advanced Warfighter 2

|

A Ubisoft legutóbbi Ghost Recon játéka minden taktikai FPS-re kiéhezett fanatikusnak elnyerte a tetszését.

Hirdetés

Aki már megunta az Advanced Warfighter epizód örömeit, annak 2007 második negyedéve újabb küldetéseket tartogat. Akkor érkezik majd ugyanis a Ghost Recon: Advanced Warfighter 2, ami PC, Xbox 360, Playstation 3 és PSP platformokra lesz kiadva. Az új rész fejlettebb AI-t, szebb grafikát, dinamikus időjárást és új helyzeteket kínál majd a játékosoknak. A történet szerint 2014-ben a mexikói harcok kellős közepébe csöppenünk, ahol is csapatunkal együtt kell rendet tennünk a környéken. A csapat új fegyvereket is kap, ráadásul új kasztok is megjelennek majd, köztük a sokak által hiányolt Medic (orvos). Az infók mellé egy videót is kiadtak a készítők, ami egy kis ízelítőt ad a játékból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)