Hirdetés

[MOVIE] GRAW2: vidám hentelés

|

Június 7-én érkezik a Ghost Recon Advanced Warfighter 2 demo-ja, másnap pedig várhatóan befut a teljes verzió is. A kínokkal teli várakozást most két videóval próbáljuk enyhíteni.

Hirdetés

Az első videón bajtársainkat segítjük ki, persze az erősen lerontja a hangulatot hogy a teszter úgy tűnik örök élet kóddal játszik, míg a csapat irányítási modul úgy tűnik sokkal dinamikusabb egyszerűbb lett. A grafika még tovább fejlődött, a textúrák és fények nagyon jól néznek ki, és úgy tűnik ha az ellenségket szétlőjük még a vérük is kiförccsen (nyami :D), igaz csak Battlefield 2 szerű piros porzásról van szó. De a helyszínek és a kialakult szituációk is érdekesebbnek tűnnek, de ezt el is várjuk egy folytatástól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)