[MOVIE] Guitar Hero III fellépés" /> [MOVIE] Guitar Hero III fellépés"/>
Hirdetés

[MOVIE] Guitar Hero III fellépés

|

Új gameplay videó érkezett

Hirdetés

Aki nem akar valódi gitárt, de mégis zenélne, annak ideális játék lehet a Guitar Hero III. Az se hátrány ha az illető szereti a Rock zenét. A videó alatt egy híres szám megy, aminek a cím per pillanat nem jut eszembe, de biztosan hallotam már valahol, esetleg valamelyik GTA-ban. A játék arról szól, hogy a konzolodhoz van egy gitár alakú kontrollered, amin van egy pengető rész és a nyakán pedig színes gombok vannak. Mint a videóból is látni szép sorjában jönnek ezek a gombok és ilyenkor jó időben kell lenyomni a gombokat, közben persze pengetni is kell. A harmadik rész nagy újítása a multiplayer lesz, aminek segítségével szint már tényleg valódi zenekarban játszhatunk. Jópofa ez a játék, egyszer mindenképp kipróbálnám, bár egy Drum Hero-nak sokkal jobban örülnék.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)