Hirdetés

[MOVIE] Half-Life 2

|

Gondolom emlékeztek még a tavaly kiadott Half-Life 2 trailer sorozatra. Iszonyat jól néztek ki akkor, és még nap napjainkban is megáll bennem az ütő, ha szemlélem bármelyiket. Egészen pontosan 9 ilyen videó született akkor. Azóta a Valve a legtöbbet kiadta sokkal obb minőségben, ám kettő, mindmáig hiányzott. A Fileshackre most felkerült a a hiányzó 2, nevezetesen a Coastline valamint a Striders. Ha éppen nincs jobb dolgod, és kivárod a sorod, akkor itt a lehetőség.

HALF-LIFE 2: COASTLINE
(Movie - 52,18MB)
HALF-LIFE 2: PSYCHE
(Movie - 6,59,MB)
HALF-LIFE 2: STRIDERS
(Movie - 47,25MB)
Update: Kis érdekesség. A jelenetek ugyanazon pályákról származnak amiket már láthattunk, de mégsem 100%-osan megegyezőek a már látott videóval. Szerintem már csak azért is érdemes letölteni, hogy minimálisan más szemszögből (és szerintem kicsit észletesebb grafikával) megszemléljétek az eseményeket. Update 2: Közben befutott még egy kis nyúlfarknyi PSYCHE videó is. Csakazértis feltettem, hogy teljes legyen a gyűjtemény :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)