Hirdetés

[MOVIE] Half-Life 2: Episode One - GOLD

|

Íme a Half-Life 2: Episode One is aranylemezes lett, mely a Half-Life 2 három részes folytatásának első darabja lészen, melyben teljesen más távlatokból szemlélhetjük City 17-t. Külön érdekesség, hogy az első epizódban helyt kap egy a második epizódot ismertető videó is. Mint ahogy azt már megszokhattuk a Valvetól, a játék ismét elérhető lesz a Steamen keresztül, valamint emellett bolti dobozos változatban is elérhető lesz. Gabe Newell a Valve atyja elmondta, hogy azért tarották szükségesnek az epizódokra való felosztást, mert a PC-s játékok és maga a rendszerek fejlődése egyszerűen nyomonkövethetetlen, mire elkészülnek, addigra már megint ugrott egy nagyot a technika. Épp ezért az újabb epizódokba már újabb elemek kerülhetnek be, fejlettebbek lehetnek, valamint a játékosoknak sem kell hat évet várniuk egy teljesen új rész megalkotásához, hisz így másfél év után kézhez kaphatják az első epizódot, mely magában is hat óra játékidőt biztosít. A történetet nézve ismét Dr. Gordon Freeman védőruháját ölthetjük magunkra, miközben végig szembesülünk az általunk elkövetett tettek következményeivel az egész városban. Kalandjaink során velünk lesz a bűbájos Alyx Vance, valamint a robotja, Dog is. Eme folytatáshoz egyébként az alapjátékra nem lesz szükség, így hát mindenki kipróbálhatja, és ne feledjétek, hogy mindehhez már csak pár nap van hátra. Június elsején folytatódik a harc. Addig is töltsétek le a legújabb trailert alant lokálból.

Half-Life 2: EPISODE ONE
(Movie - 27,19MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)